ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεσοβέζικες λύσεις για τον αντί-Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εφόσον ο Μάρκους Μπεργκ δεν ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πολλές επιλογές για την αντικατάσταση του.

Η ίωση που προσέβαλε τον Μάρκους Μπεργκ δημιουργεί δυσχέρειες στον σχεδιασμό του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή (11/03, 19:30). Όχι μόνο επειδή ο Σουηδός διανύει περίοδο φόρμας, αλλά διότι δεν διαθέτει άλλον επιθετικό περιοχής, ο οποίος να βρίσκεται στο 100% αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ακόμα δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά, ο Γκιγέρμο Μολίνς προέρχεται από απραξία μηνών και ο Λαουτάρο Ρινάλντι δεν υπολογίζεται. Συνεπώς, εφόσον ο Μπεργκ δεν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, τότε ο Ουζουνίδης θα αναγκαστεί να καλύψει το κενό του με "αλχημείες".

Η μία επιλογή είναι να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στον Λέτο και στον Μολίνς, με την ελπίδα κάποιος από τους δύο να δώσει λύσεις. Η δεύτερη αφορά τη μετατροπή του συστήματος 4-4-2 σε 4-2-3-1 και τη χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη στην κορυφή, πλαισιωμένου από 3 μεσοεπιθετικούς.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σουηδός σήμερα (09/03) θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο και εάν παρουσιάσει βελτίωση, τότε θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Εάν, όμως, η ίωση επιμένει, τότε ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ρισκάρει, ειδικότερα από τη στιγμή που την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ