ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα οι Οικονόμου, Άλτμαν εκτός ο Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΑΛΤΜΑΝ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΑΛΤΜΑΝ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Οικονόμου προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού όπως και ο Άλτμαν που εξέτισε την τιμωρία του. Εκτός οι τραυματίες και ο τιμωρημένος Κουλιμπαλί.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο το βράδυ στην Λεωφόρο την Λαμία και ψάχνει μια νίκη που υπό προϋποθέσεις και ανάλογα τι θα συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής θα τον φέρει σε τροχιά πεντάδας και εξόδου στην Ευρώπη.

Στην προσπάθεια για επικράτηση των πράσινων ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Κουλιμπαλί αλλά και τους τραυματίες Μυστακίδη, Λουτσιάνο, Μολίνς, Κουρμπέλη ενώ εκτός έμειναν και οι Εμμανουηλίδης, Μαυρομάτης, οι οποίοι την Κυριακή αναμένεται να αγωνιστούν με την Κ20 του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφει ο Άλτμαν ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του αλλά και ο Οικονόμου που την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή των πράσινων αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Διούδη, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Αυλωνίτη, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικο, Κάτσε, Τζανδάρη, Μπουζούκη, Κουντουριώτη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Άλτμαν, Πίσπα και Δώνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ