ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα ο Βιγιαφάνιες, επιβράβευση για Μίγγο

Μέσα ο Βιγιαφάνιες, επιβράβευση για Μίγγο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Βιγιαφάνιες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς με τον Ηρακλή ενώ ο Ιταλός συμπεριέλαβε στην 20άδα και τον Θοδωρή Μίγγο για να τον επιβραβεύσει για την εμφάνιση του στο ματς του Κυπέλλου.

Παρών δήλωσε τελικά ο Λούκα Βιγιαφάνιες για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ηρακλή με τον Αργεντινό άσο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το ματς Κυπέλλου και να τίθεται στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός επίσης θέλησε να επιβραβεύσει τον Θοδωρή Μίγγο για την εμφάνιση του στο ματς Κυπέλλου και τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή πρωταθλήματος καθώς τον πήρε μαζί του στους 20 που επέλεξε για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Χουλτ που έκανε μόνο θεραπεία την Κυριακή ενώ επίσης εκτός έμειναν και οι Ζέκα, Σαμπά, Λεντέσμα που όμως καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς και η αποθεραπεία τους θα αξιολογείται μέρα με την μέρα για να δούμε αν θα μπορέσουν και ποιοι να προλάβουν το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή (30/10, 3μ.μ., «Απόστολος Νικολαΐδης»). Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσόνι ξεκίνησαν την προπόνηση με ζέσταμα, ανοίγματα, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι Ζέκα, Λεντέσμα και Σάμπα έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ο Ξενόπουλος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Χουλτ ακολούθησε θεραπεία ενώ ο Στάικος απουσίασε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που συμπεριλαμβάνει τους Στιλ, Κοτσόλη, Βλαχοδήμο Ο., Κουτρουμπή, Μολέντο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουχούμη, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι, Μίγγος".

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ζέκα, Λεντέσμα, Σαμπά, Χουλτ, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ