ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα και οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες στον Παναθηναϊκό

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα τους Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Ινσούα και Σιλά.

Η παρουσία των Χίλιεμαρκ, Μουνιέ και Ινσούα ήταν δεδομένη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Κέρκυρα αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε την έκπληξη συμπεριλαμβάνοντας στην 20άδα που ανακοίνωσε και το όνομα του Γιακουμπά Σιλά. Ο μέσος από το Μάλι έκανε μόλις μια προπόνηση και μπήκε στην 20άδα.

Το αν τον πήρε απλά για να μπει γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας ή θα τον προτιμήσει στην τελική 18άδα έναντι πιθανότατα του Δώνη θα το δούμε λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Εκτός έχουν μείνει ουσιαστικά όλοι οι τραυματίες, τιμωρημένος Ευαγγέλου και φυσικά οι τρεις μικροί που έπαιξαν το Σάββατο κόντρα στην Κέρκυρα αλλά και ο Τζανδάρης.

Σε ότι είχε να κάνει με το πρόγραμμα της προπόνησης αυτό περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ο Βιγιαφάνιες υποβλήθηκε σε θεραπεία ενώ ο Κουλιμπαλί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά τη λήξη ανακοινώθηκε και η αποστολή που αποτελείται από τους:

Κότσαρη, Διούδη, Βλαχοδήμο, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Χουλτ, Ινσούα,Γιόχανσον, Λουντ, Χιλιεμαρκ, Δώνη, Σιλά, Μουνιέ, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Χατζηγιοβάνη, Άλτμαν, Μολίνς και Τσάβες.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μολέντο, Κουλιμπαλί, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Στάικος ο τιμωρημένος Ευαγγέλου και οι Μπουζούκης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ