ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέρος του προγράμματος προληπτικά ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Κουτρουμπής, δεν ακολούθησε προληπτικά όλη την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Σε φουλ ρυθμούς δούλεψαν την Τετάρτη (15/3) οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανεβάζει τον ρυθμό έντασης της προπόνησης στο τριφύλλι.

Το πρόγραμμα είχε αρκετές διαφορετικές ασκήσεις τόσο με μπάλα όσο και χωρίς και δόθηκε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη των πράσινων.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ο οποίος είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο ματς με τον Ηρακλή προτιμήθηκε εντελώς προληπτικά να μην πάρει μέρος σε όλο το πρόγραμμα και δη στα παιχνίδια πίεσης αλλά δεν συντρέχει λόγος ώστε να χάσει το ντέρμπι της Κυριακής.

Μάλιστα σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης επέστρεψε ο Νίκος Μαρινάκης ο οποίος δεν είχε πάρει μέρος στις δυο πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής και ταχύτητας, παιχνίδια συνεργασιών για επίθεση και ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο. Ο Γιώργος Κουτρουμπής ακολούθησε μέρος του προγράμματος".

ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Εν τω μεταξύ οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη θα έχουν ρεπό καθώς το πρόγραμμα που τους είχε ανακοινωθεί από τις αρχές της εβδομάδας σημείωσε ότι εκτός του ρεπό της Κυριακής θα υπήρχε ένα ακόμη την Πέμπτη. Βέβαια αυτή είναι η πρώτη φορά που μεσοβδόμαδα ο 48χρονος τεχνικός αφήνει τους παίκτες του ελεύθερους για να ξεκουραστούν. Πόσο μάλλον πριν από ένα ντέρμπι.

Από την άλλη όμως ίσως δώσει την ευκαιρία σε όλους να πάρουν ανάσες και να δουλέψουν σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή και το Σάββατο για να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ