ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέρος της προπόνησης ο Ζέκα, κανονικά με Γκαμπάλα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
Ζέκα, Άλτμαν EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (24/7) αλλά δεν την ολοκλήρωσε λόγω της ταλαιπωρίας από την ίωση που πέρασε. Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του με Γκαμπάλα.

Παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα (24/7) ήταν ο Ζέκα. Δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την ίωση που τον άφησε εκτός προγράμματος την Κυριακή (23/7).

Μόνο που το τεχνικό τιμ προτίμησε ο Πορτογάλος να κάνει ένα μέρος αυτής και στην διάρκεια του διπλού με τις τέσσερις ομάδες που ήταν αρκετά έντονο σε ταχύτητα και σε ένταση να πάρει μέρος μόνο στα πρώτα ματς και εν συνεχεία να αποχωρήσει απ' αυτό. Κάτι το οποίο έγινε καθώς ο αρχηγός των πράσινων λόγω της ίωσης είχε εξασθενήσει και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" δεν θέλησαν να τον επιβαρύνουν παραπάνω.

Φυσικά από τη στιγμή που προπονήθηκε την Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Γκαμπάλα.

Στο μίνι τουρνουά των τεσσάρων ομάδων δεν έπαιξαν και οι Καμπέσας, Λουτσιάνο οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν έξτρα πρόγραμμα πάνω στη φυσική κατάσταση. Στόχος των ανθρώπων του τριφυλλιού εξάλλου είναι να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους συμπαίκτες τους στον συγκεκριμένο τομέα και να μπορούν να αγωνιστούν για τουλάχιστον τριάντα λεπτά στην αναμέτρηση με την Γκαμπάλα.

Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν αρκετά ταχυδυναμική και μετά το αρχικό ζέσταμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, ασκήσεις ταχύτητας με τελειώματα και πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες και ο Κουτρουμπής παρέμεινε κλινήρης.

Φυσικά στο πρόγραμμα όπως γράψαμε από την Δευτέρα (24/7) το πρωί πήραν μέρος και οι Ξενόπουλος, Βαλμάς και Κουντουριώτης βοηθώντας ώστε να γίνει καλύτερα η προπόνηση ενώ με την παρουσία τους φυσικά και οι τρεις είχαν την ευκαιρία να δείξουν στο τεχνικό τιμ ότι μπορούν να τους υπολογίζουν. Οι τρεις πράσινοι την Τρίτη θα επανέλθουν στις προπονήσεις της Κ20 και φυσικά την Παρασκευή θα αγωνιστούν κόντρα στην στην πρώτη ομάδα στο φιλικό που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ