ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μερική ρήξη στον έσω πλάγιο ο Πράνιτς

Μερική ρήξη στον έσω πλάγιο ο Πράνιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πράνιτς έδειξαν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο Κροάτης θα τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι με την έναρξη των πλέι οφ.

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά τις ενοχλήσεις στο γόνατο και αυτά έδειξαν μερική ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Κροάτης θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον είκοσι μέρες χάνοντας τα ματς με Αστέρα και Πανθρακικό.

Ο έμπειρος άσος θα τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι για τα πλέι οφ θέλοντας μάλιστα να κάνει ένα δυνατό φίνις με την πράσινη φανέλα που θα τον... στείλει στην Εθνική Κροατίας για το EURO 2016. Από την Πέμπτη (7/4) ο Πράνιτς ξεκίνησε θεραπεία προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη των πλέι οφ.

Το ευχάριστο νέο για τον Αντρέα Στραματσόνι από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν η επιστροφή του Κουτρουμπή σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης. Ο αμυντικός των πράσινων βέβαια έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και η παρουσία του στο ματς με τον Αστέρα είναι αμφίβολη αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με μεσημεριανή προπόνηση στο Κορωπί συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι.

Ο Πράνιτς έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και έκανε θεραπεία, ενώ ο Κουτρουμπής προπονήθηκε ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ