ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μερική εξόφληση στους παίκτες λόγω αδειοδότησης

Μερική εξόφληση στους παίκτες λόγω αδειοδότησης

Διαβάστε στο Sport24.gr το αίτημα της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές που μετέφερε ο Λυμπερόπουλος, για τη δόση Μαρτίου.

Απομένουν 8 ημέρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας (31 Μαρτίου) για την κατάθεση των φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιχειρεί να διευθετήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες. Εκκρεμότητες σημαντικές, που δεν είναι εύκολο να κλείσουν, ενώ ίσως προκύψουν απαιτήσεις στο… παρά πέντε.

Επειδή οι διαθέσιμοι πόροι στην ΠΑΕ είναι λίγοι, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» για την πιθανότητα να παρουσιαστούν οφειλές της τελευταίας στιγμής. Έτσι, στην παρούσα φάση το λογιστήριο έχει προχωρήσει σε περιστολή δαπανών και διατηρεί κεφάλαια για παν ενδεχόμενο.

Συνδρομή από τους παίκτες

Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε από τους παίκτες να βάλουν πλάτη στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στη Superleague και στις διοργανώσεις της UEFA, μέσω της μετάθεσης μέρους της πληρωμής τους. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετέφερε στους ποδοσφαιριστές το αίτημα της διοίκησης να τους καταβάλλει το 30% της δόσης Μαρτίου και το υπόλοιπο 70% σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ο τεχνικός διευθυντής εξήγησε ότι η ΠΑΕ αντιμετωπίζει δυσκολίες με την προετοιμασία του φακέλου για την αδειοδότηση και χρειάζεται ρευστότητα για να διαχειριστεί απρόβλεπτες καταστάσεις. Προκειμένου να ανταπεξέλθει, οι παίκτες θα χρειαστεί «να βάλετε πλάτη», όπως ενημερώθηκαν από τον Λυμπερόπουλο.

Ασφαλώς, οι παίκτες έχουν επίγνωση των οικονομικών της ομάδας. Ήδη, νωρίτερα στη σεζόν έχουν μεταβεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να δώσουν διαβεβαιώσεις για την εξόφληση των οφειλομένων, αρχικά ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος και έπειτα ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος, Γιάννης Αλαφούζος. Οπότε, η ενημέρωση από τον Λυμπερόπουλο δεν τους εξέπληξε…

Καθησυχαστική η διοίκηση

Παρότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες, η διοίκηση είναι καθησυχαστική ως προς την εξασφάλιση της άδειας. Τονίζει ότι έχει ληφθεί η κατάλληλη μέριμνα και ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη διαδικασία της αδειοδότησης. Τα υπόλοιπα, θα φανούν στην πράξη…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟ

Oκτώ μέρες για την άδεια ο Παναθηναϊκός

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24