ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέντες: "Οι σχέσεις με τη διοίκηση έχουν παγώσει"

Μέντες: "Οι σχέσεις με τη διοίκηση έχουν παγώσει"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Μέντες μίλησε στην Ολλανδία για τη παραμονή του στο τριφύλλι και την μη εξεύρεση λύσης για την λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νταβίντ Μέντες δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και αυτό το γνώριζε εδώ και αρκετούς μήνες παρόλα αυτά στις συζητήσεις που είχε με τους πράσινους απαιτώντας να αποζημιωθεί για όλο τον χρόνο του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2016 δεν τα βρήκε με το τριφύλλι για τη διακοπή της συνεργασίας του.

Ο 33χρονος Ολλανδός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τις συζητήσεις των δυο πλευρών αλλά και την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται λέγοντας:

«Ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι μπορούσε να συμβεί αυτό. Πλέον δεν άνηκα στην πρώτη ομάδα, αλλά είχα ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Έκανα προπόνηση μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά και μπορούσα να μπω με την κανονική ομάδα, μόνο στο ζέσταμα. Η βασική μου θέση χάθηκε και με την απόκτηση του Μάικλ Εσιέν πήραν έναν μεγαλύτερο παίκτη για εκεί. Φέτος ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Εγώ το μόνο που είπα στην ομάδα ήταν οτι δεν επιθυμώ να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα.Αν έφευγα θα ήθελα να πάω σε άλλο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια προσπαθούσαν να με δώσουν σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά ξέρετε... Είμαι 33 και δεν πάω πουθενά. Οι σχέσεις μας πλέον έχουν παγώσει. Μόνο η διοίκηση μπορεί να δώσει λύση. Τι μπορώ να κάνω εγώ; Ο Αναστασίου είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Παναθηναϊκό. Μακάρι τον Ιανουάριο να βρεθεί μια λύση γιατί έχω κίνητρο να συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ