ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μένει το 'ναι' του προέδρου για Στόιλκοβιτς"

"Μένει το 'ναι' του προέδρου για Στόιλκοβιτς"

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός, Νίκολα Στόιλκοβιτς, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι και μένει να ανάψει το "πράσινο φως" ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ.

Στο πρόσωπο του Νίκολα Στόιλκοβιτς βρίσκει ο Παναθηναϊκός τον διάδοχο του Μάρκους Μπεργκ για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Σύμφωνα με την "O Jogo", ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στο τριφύλλι με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2018.

Μένει απλά να πει το οριστικό "ναι" ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr και παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή.

Απόψε ή αύριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το deal και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει και να ενταχθεί στο πράσινο ρόστερ σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα. Μάλιστα, ο ατζέντης του παίκτη, Γκάμπλερ Σίμιτς, ανέφερε για την επικείμενη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό:

"Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και η Μπράγκα θα βγει κερδισμένη από τον δανεισμό του παίκτη. Απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση το 'ok' του Αντόνιο Σαλβαδόρ. Πρόκειται για μια καλή συμφωνία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση για αγορά του παίκτη. Ελπίζω η μετεγγραφή να κλείσει σήμερα ή αύριο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ