ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει στην Αθήνα ο Τελάντερ

Μένει στην Αθήνα ο Τελάντερ
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής θα μεταβεί η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Βασκωνία, για το φιλικό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος είχε αρχικά συμπεριληφθεί στο ταξίδι, τελικά θα παραμείνει στην Αθήνα.

Το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να τον αφήσει στην Αθήνα, ώστε ο Δανός στόπερ να ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και να είναι στο 100% στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα στο Μπακού.

Ο Τελάντερ δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας από τα μέσα Ιουλίου, οπότε κρίθηκε προτιμότερο να ανεβάσει ρυθμούς σε ατομικό επίπεδο, για να έρθει στα επίπεδα των συμπαικτών του.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Τρίτης (11/8) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε προθέρμανση, πάσες και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εσιέν, Μπούρμπος και Λαγός.

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, σε σχέση με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που είναι ή επιθυμούν να εγγραφούν Μέλη, ότι η προτεραιότητά τους στην αγορά Κάρτας Διαρκείας 2015/16, συνεχίζεται με χρονική παράταση έως τις 28 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες, το γραφείο διάθεσης εισιτηρίων είναι ανοιχτό καθημερινά 9:30 – 17:30, στη Θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), με τηλ. επικοινωνίας 210 6470990-2 και email [email protected]

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ