ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μένει η υπογραφή του Ιμπάρμπο"

GENOA, ITALY - APRIL 19:  Victor Ibarbo of Cagliari Calcio during the Serie A match between Genoa CFC and Cagliari Calcio at Stadio Luigi Ferraris on April 19, 2014 in Genoa, Italy.  (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)
GENOA, ITALY - APRIL 19: Victor Ibarbo of Cagliari Calcio during the Serie A match between Genoa CFC and Cagliari Calcio at Stadio Luigi Ferraris on April 19, 2014 in Genoa, Italy. (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Παναθηναϊκός και η Κάλιαρι φέρονται να διευθέτησαν τα διαδικαστικά ζητήματα για τον δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο και απομένει μόνο η γραπτή συγκατάθεση του Κολομβιανού επιθετικού.

Μόνο η υπογραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο απομένει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Κάλιαρι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ιταλικών μέσων ενημέρωσης. Οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει σε συμφωνία και ο Κολομβιανός επιθετικός θα την επισφραγίσει στις επόμενες ώρες.

Αυτή τη πληροφορία μετέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πέντουλα και την επιβεβαίωσε η ιστοσελίδα "Tutomercato". Αναμφίβολα, η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της, αφού ο Ιμπάρμπο και ο ατζέντης του βρίσκονται στην Αθήνα από το βράδυ της Τρίτης (28/6) και έχουν επαφές με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό αποφεύγουν τον περαιτέρω σχολιασμό της διαπραγμάτευσης, τονίζοντας μόνο πως οι συζητήσεις συνεχίζονται. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προκύπτει πως απομένουν λίγες λεπτομέρειες για να διευθετηθούν και σύντομα η μεταγραφή θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Κάλιαρι προβλέπει μονοετή δανεισμό του Ιμπάρμπο με την καταβολή 700.000 ευρώ, συν επιπλέον 300.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, ενώ τον Ιούνιο του 2017 θα τοποθετηθεί οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ