ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει ελεύθερος και έρχεται ο Γουακάσο

Μένει ελεύθερος και έρχεται ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αναμένεται στην διάρκεια της εβδομάδας να πάρει την ελευθέρας του από τη Ρουμπίν Καζάν και εν συνεχεία να έρθει στην Ελλάδα για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Γκανέζο χαφ Μουμπάρακ Γουακάσο αλλά για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του όπως έλεγαν και από το τριφύλλι στην διάρκεια της Δευτέρας (20/6) ο νεαρός άσος θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τη Ρουμπίν Καζάν αλλιώς οι πράσινοι δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Γκανέζος σε αντίθεση με όσα σημείωναν οι Ιταλοί δεν ήρθε ούτε την Δευτέρα (20/6) στην Ελλάδα ούτε φυσικά αναμένεται την Τρίτη (21/6).

Το Sport24.gr επιχείρησε να βρει τον Γουακάσο ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέσαμε πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ή τουλάχιστον πριν μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο της Ρωσίας ώστε να μπορεί να πάει στην ομάδα που αυτός επιθυμεί.

Ήταν όμως ενήμερος για όσα έχουν γραφτεί για αυτόν και τον Παναθηναϊκό και κατηγορηματικός στην μέρα άφιξης του λέγοντας πως θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τρίτη 28 Ιουνίου.

Δεν αποκλείεται ο 25χρονος χαφ να έχει ενημερωθεί για την πρώτη της νέας σεζόν η οποία είναι τη Δευτέρα (27/6) και πως την Τετάρτη (29/6) οι πράσινοι θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στην Ολλανδία και να θέλει να μπει στο αεροπλάνο μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Άρα ο Γουακάσο θα επιχειρήσει στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας να πάρει την ελευθέρας του από την Ρουμπίν και εν συνεχεία να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά με τον Παναθηναϊκό ερχόμενος στην Ελλάδα για εξετάσεις και υπογραφές. Μένει να δούμε αν ο Γκανέζος θα βγει αληθινός σε ότι έχει να κάνει με την ημερομηνία άφιξης του στην χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ