ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Ρισβάνης

Μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Ρισβάνης
Ρισβάνης INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Ρισβάνης δεν βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην προπόνηση των παικτών που δεν υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό καθώς την Παρασκευή (17/7) θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Η αποχώρηση του Σπύρου Ρισβάνη από τον Παναθηναϊκό είναι πλέον οριστική. Ο 21χρονος άσος θα μείνει ελεύθερος από το τριφύλλι και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο όπως αναφέραμε σε σχετικό ρεπορτάζ από το απόγευμα της Πέμπτης. Οι "κυανέρυθροι" περιμένουν να δουν τον Ρισβάνη στις προπονήσεις τους τα επόμενα 24ώρα.

Ο νεαρός άσος την Πέμπτη (16/7) το απόγευμα δεν πήγε για προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" μαζί με τους υπόλοιπους πράσινους που δεν υπολογίζονται καθώς την Παρασκευή (17/7) θα βρεθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι. Όλα είναι έτοιμα και στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να διασφαλίσουν το ενδεχόμενο ώστε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής να μην μπορεί μετά από ένα χρόνο ή δυο να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα ή ακόμα και να έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση απόκτησης του. Κάτι που θα φανεί στους όρους που θα μπουν στην λύση του συμβολαίου του.

Τις επόμενες μέρες τώρα αναμένονται εξελίξεις και με κάποιους από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και πλην των Σταματάκη, Γκέκα που έχουν άδεια. Οι Μέντες, Σπυρόπουλος, Ντίνας, Μαλντίν και Ταμπάκης συνέχισαν και την Πέμπτη τις προπονήσεις τους ενώ την Παρασκευή θα έχουν ρεπό, καθώς η πρώτη ομάδα έχει διπλή προπόνηση, το πρόγραμμα τους θα συνεχιστεί κανονικά με προπονήσεις το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ