ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχάριστα τα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση της Τρίτης καθώς οι Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο, Μπουμάλ και Κοτσόλης τέθηκαν και πάλι στην διάθεση του. Γύρισε και ο Εμποκού.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό μετά το ρεπό της Δευτέρας και ο Αντρέα Στραματσόνι άρχισε να μετράει επιστροφές και να βλέπει τις λύσεις του ενόψει Ξάνθης και Σταντάρ Λιέγης να αυξάνονται.

Αυτό γιατί μετά από αρκετό καιρό μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Μπουμάλ ενώ επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς και οι Λέτο, Μέστο, Κοτσόλης και φυσικά ο Ιμπάρμπο ο οποίος είχε απλά μια σύσπαση και περισσότερο προφυλάχθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Επίσης ο Ιταλός τεχνικός είδε και τον Εμποκού να επιστρέφει έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του Κονγό.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ρέις, Ιβανόφ και Κουλιμπαλί ενώ απουσίαζαν οι Τελάντερ (έχει ακόμα άδεια) και φυσικά οι διεθνείς Μπεργκ, Λουντ και Γουακάσο που αναμένονται στο "Γ. Καλαφάτης" στην προπόνηση της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί, μετά το χθεσινό ρεπό που είχε χορηγήσει ο Αντρέα Στραματσόνι, περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε γυμναστήριο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Ρέις που έχει τράβηγμα δικεφάλου, ο Ιβάνοφ που υπέστη σύσπαση δικεφάλου στο προχθεσινό φιλικό με τον Πανελευσινιακό και ο Κουλιμπαλί έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης, ο Τελάντερ απουσίασε με άδεια, όπως και οι Μπεργκ, Λουντ και Γουακάσο, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4 το απόγευμα".

Τι ισχύει για τους τραυματίες

Σε ότι έχει να κάνει με τους τρεις τραυματίες ο Ρέις δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την Ξάνθη και δύσκολα αυτό με την Σταντάρ Λιέγης ενώ ο Κουλιμπαλί προετοιμάζεται με ορίζοντα το ματς με τους Βέλγους.

Όσο για τον Ιβανόφ αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων μια-δυο μέρες και το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται σε θέση για να παίξει και κόντρα στην Ξάνθη εκτός και αν ο Στραματσόνι θέλει να τον έχει 100% έτοιμο για το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ