ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια με τον Άγιαξ

Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια με τον Άγιαξ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Άγιαξ και οι πωλήσεις αυξάνονται διαρκώς μέσω της Συμμαχίας.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ζήτηση για τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Την πρώτη μέρα διάθεσης τους μέσω του διαδικτύου, αποκλειστικά για τα μέλη της Συμμαχίας, το σύστημα υπερφόρτωσε!

Η προπώληση άρχισε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί και αμέσως, οι περισσότερες θέσεις κλείστηκαν από τους Συμμάχους. Κάθε "μπουκέτο" εισιτηρίων που τίθεται στο διαδίκτυο, μετά από λίγο εξαντλείται.

Επίσης, συνεχίζονται οι εγγραφές στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία", αφού πολλοί εγγράφονται για να αποκτήσουν δικαίωμα να αγοράσουν ένα εισιτήριο στο παιχνίδι με τον Άγιαξ και να έχουν προτεραιότητα στα επόμενα εντός έδρας.

Υπενθυμίζεται πως η προπώληση θα απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας μέχρι την Κυριακή (11/9) και εφόσον συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς, δεν πρόκειται να βγουν εισιτήρια στα εκδοτήρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ