ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεγάλη η ζήτηση των εισιτηρίων για το Άγιαξ-Παναθηναϊκός

Μεγάλη η ζήτηση των εισιτηρίων για το Άγιαξ-Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ενημέρωσε από τώρα τους φίλους του τριφυλλιού για τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άγιαξ καθώς η ζήτηση των οπαδών των πράσινων είναι τεράστια.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στην Ολλανδία στις 24 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της της αγωνιστικής του Europa League αλλά η μεγάλη ζήτηση των φίλων του τριφυλλιού για την εξασφάλιση ενός εισιτήριου από τώρα οδήγησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο να βγάλει ανακοίνωση και να ενημερώνει τους φίλους των πράσινων σχετικά με τον τρόπο διάθεσης τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Πληροφορίες για τη διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άγιαξ, στις 24 Νοεμβρίου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίου του αγώνα Άγιαξ–Παναθηναϊκός(Πέμπτη 24/11, 20:00) να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Λόγω της αυξημένης ζήτησης για εισιτήριο θα δοθεί προτεραιότητα για καταχώρηση του αιτήματος στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας/Κάτοχους Διαρκείας έως την Παρασκευή 23/9.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 27,50€.

Οι φίλαθλοι των οποίων τα αιτήματα ικανοποιηθούν, θα ενημερωθούν από την ΠΑΕ για το πότε και από που θα παραλάβουν το εισιτήριό τους.

Για την απόκτηση κάθεεισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταγραφή τουονοματεπώνυμου, τουΑ.Δ.Τ.ήαριθμού διαβατηρίου, τουτηλεφώνου επικοινωνίας, των στοιχείων πτήσεων αναχώρησης και επιστροφής καθώς και του ξενοδοχείου διαμονής.

Για τους φιλάθλους των οποίων εγκριθούν τα αιτήματα αλλά διαμένουν στο εξωτερικό, θα υπάρξει ενημέρωση που θα αφορά στο σημείο παραλαβής των εισιτηρίων τους".

Περισσότερα από 2.500 εισιτήρια στους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει για το συγκεκριμένο παιχνίδι περισσότερα από 2.500 εισιτήρια τα οποία αυτή τη στιγμή φαντάζουν λίγα καθώς αρκετός κόσμος έχει ήδη προμηθευτεί αεροπορικά εισιτήρια και έχει κάνει κράτηση σε ξενοδοχεία για εκείνο το διάστημα. Ενώ είναι κάποιοι που έχουν αγοράσει ήδη και εισιτήρια στις θύρες δίπλα απ' αυτές που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ