ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με "υπηρεσιακή" μεσαία γραμμή μέχρι το ντέρμπι

Με "υπηρεσιακή" μεσαία γραμμή μέχρι το ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να βρει λύσεις για το κέντρο του Παναθηναϊκού, εν μέσω συνεχόμενων παιχνιδιών για τη Superleague, το Κύπελλο και το Europa League. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με μεσαία γραμμή "ειδικών συνθηκών" θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στα επόμενα παιχνίδια, αφού οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες θα στερήσουν ποδοσφαιριστές από τη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια τη Δευτέρα (24/10), ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζει τους Ζέκα και Λεντέσμα. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμος αμυντικός χαφ και ενδεχομένως να επιστρατευτεί ο Κουτρουμπής. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Βιγιαφάνιες, Λουντ και ο Γουακάσο που επανέρχεται.

Έπειτα, ακολουθούν δύο παιχνίδια με τον Ηρακλή, αρχικά την Πέμπτη (27/10) στο Καυτανζόγλειο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά, την Κυριακή (30/10) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τη Superleague.

Ο Ζέκα δεν πρόκειται να έχει αποθεραπευτεί μέχρι τότε, ενώ ο Λεντέσμα αναμένεται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Στάικος, για να δώσει επιπλέον λύσεις, ενώ ερωτηματικό αποτελεί εάν θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό ο Νούνο Ρέις, για να παίξει ως αμυντικός χαφ.

Τα πιο δύσκολα περιμένουν τον Στραματσόνι στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την Πέμπτη (3/11). Νοκ άουτ θα είναι ο τραυματίας Ζέκα και οι τιμωρημένοι Γουακάσο και Βιγιαφάνιες. Οπότε, αναγκαστικά οι Λεντέσμα και Λουντ θα πλαισιωθούν από "υπηρεσιακή" επιλογή.

Κατόπιν, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Κυριακή (6/11) και ο Στραματσόνι θα έχει περισσότερες λύσεις. Θα υπολογίζει τους Γουακάσο, Βιγιαφάνιες και ίσως να έχει αναρρώσει ο Ζέκα.

Φυσικά, το ζητούμενο σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι πως θα διαχειριστεί ο Στραματσόνι την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες, όπως οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες λόγω καρτών. Επιπροσθέτως, ο Κουτρουμπής, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει ως "εξάρι", ενδεχομένως να μην αποδεσμευτεί από την άμυνα, αφού είναι τραυματίας ο Σάμπα και απομένουν οι Μολέντο, Ιβανόφ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ