ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με υπηρεσιακή ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός για το διπλό στη Ριζούπολη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών φιλοξενείται από τον Απόλλωνα(27/1, 17:15) και ψάχνει την εκτός έδρας νίκη για να ξεχάσει τα προβλήματα του.

Κάθε αγωνιστική ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει όλο και λιγότερες επιλογές στη διάθεση του. Αυτή τη φορά για το σημερινό (27/1, 17:15) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα, δεν υπολογίζει τους Βιγιαφάνιες και Χίλιεμαρκ, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν και συμπεριέλαβε στην αποστολή επτά παίκτες από την ακαδημία.

Πρακτικά, ο Ουζουνίδης θα παρατάξει μία αξιόμαχη ενδεκάδα και δεν θα έχει έμπειρες λύσεις στον πάγκο, ιδίως μεσοεπιθετικά. Ίσως ο ποιοτικός επιθετικός που θα υπάρχει πλάι στον προπονητή του Παναθηναϊκού να είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος...

Ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Οικονόμου και Κολοβέτσιος θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Οι Κουρμπέλης και Τζανδάρης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Λουντ θα παίξει ως αριστερός χαφ και ο Χατζηγιοβάνης ως δεξιός χαφ, ενώ οι Άλτμαν και Δώνης θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Σε μία εναλλακτική εκδοχή, ο Κουρμπέλης θα μετατεθεί ως στόπερ και τη θέση του στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Στάικος. Αλλά, ο δεύτερος δεν διαθέτει εμπειρία, σε αντίθεση με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν όλοι παραστάσεις από τη SuperLeague.

Παρά τα προβλήματα, η Ριζούπολη είναι η πιο εύκολη έδρα που θα επισκεφτεί ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων είναι βατός αντίπαλος και δεν δημιουργείται... κολασμένη ατμόσφαιρα από την εξέδρα. Συνεπώς, εάν υπάρχει μία ευκαιρία για διπλό στη φετινή σεζόν, αυτή θα είναι σήμερα για το "τριφύλλι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ