ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Χριστοδουλόπουλο στο βασικό σχήμα

Με Χριστοδουλόπουλο στο βασικό σχήμα
INTIME SPORTS

Χωρίς κλασικό σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τη Μάριμπορ, αφού όπως όλα δείχνουν, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θα παρατάξει τους "πράσινους" με τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Φορναρόλι.

Στην 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στη Μάριμπορ καταστάλαξε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του χωρίς καθαρό επιθετικό, αφού αντί του Μπρούνο Φορναρόλι θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Οι δύο παίκτες έδιναν μάχη για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο τελικά ο Φερέιρα προτίμησε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Για μία ακόμα φορά ο προπονητής του "τριφυλλιού" θα χρησιμοποιήσει το αγαπημένο του 4-3-3 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλο, με τους δυο στόπερ των "πράσινων" να επανέρχονται στο αρχικό σχήμα.

Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται ο Βιτόλο, ο Κατσουράνης και ο Ζέκα, ο οποίος κερδίζει τη θέση από τον Μαρίνο.

Στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί σε τρεις πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές με τους Σισοκό και Κουίνσι να παίζουν στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, αλλά συχνά οι δυο τους θα αλλάζουν πλευρά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος.

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Περίπου 350 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Μάριμπορ προκειμένου να ενισχύσουν το "τριφύλλι" και να δώσουν το δικό τους χρώμα στην αναμέτρηση.

Για μία ακόμη φορά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν βροντερό "παρών" σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης των "πράσινων" δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα τους σε όλες τις διοργανώσεις. Η "πράσινη" εξέδρα θα είναι παρούσα και στο Μάριμπορ, έστω κι αν η απογοήτευση από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν κρύβεται.

Συνολικά επτά πούλμαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν από την Ελλάδα με τελικό προορισμό το Μάριμπορ. Εκεί όπου αναμένεται να φθάσουν μερικές ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης "βάφοντας" και τη μικρή αυτή πόλη της Σλοβενίας πράσινη.

Το... πράσινο καραβάνι διανυκτέρευσε, το βράδυ της Τετάρτης, στην Κροατία κι εκτός απρόοπτου θα κάνει την εμφάνισή του στο Μάριμπορ γύρω στις 17:00.

Αυτή, πάντως, δε θα είναι η πρώτη φορά που σλοβενική πόλη θα υποδεχθεί οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το έχει ήδη κάνει και η Γκόριτσα, το Σεπτέμβρη του 1999. Από εκείνο το ματς είναι και η παρακάτω φωτογραφία.

Με Χριστοδουλόπουλο στο βασικό σχήμα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ