ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Χουλτ στην αποστολή για Σουηδία

Με Χουλτ στην αποστολή για Σουηδία
Χουλτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της ρεβάνς (4/8, 20:00) με την ΑΙΚ στη Σουηδία και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Χουλτ, έστω κι αν την Τρίτη (2/8) έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για την Στοκχόλμη και τον επαναληπτικό με την ΑΙΚ, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τρίτης (2/8).

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σουηδία και σε αυτή συμπεριέλαβε τον Νίκλας Χουλτ, έστω κι αν ο Σκανδιναβός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση.

Προφανώς και η ετοιμότητα του Χουλτ θα κριθεί στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί επί σουηδικού εδάφους, όταν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς (4/8, 20:00) με την ΑΙΚ.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" θα αναχωρήσει από την Αθήνα με 20 ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο αεροπλάνο.

Και αυτοί είναι οι Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ