ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο στην αποστολή

Με Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο στην αποστολή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε τους Χουλτ, Γουακάσο και Ιβανόφ στην 20άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ξανά ατομικό πρόγραμμα ο Τελάντερ.

Μεγαλύτερη ευχέρεια στο σχεδιασμό του αποκτά ο Αντρέα Στραματσόνι, με την ενσωμάτωση των Νίκλας Χουλτ, Ιβάν Ιβανόφ και Μουμπάρακ Γουακάσο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι (2/10/2016) με τον Αστέρα στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι Χουλτ, Γουακάσο και Ιβανόφ δεν είχαν βοηθήσει εναντίον της Θέλτα και προσφέρουν επιλογές στον Στραματσόνι για την τακτική που θα εφαρμόσει στο κυριακάτικο ματς. Αντίθετα, οι Μέστο, Λέτο αποκλείστηκαν από την 20άδα και θα επανέρθουν μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Οδ., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Ρινάλντι, Λεντέσμα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο Τελάντερ γυμνάστηκε ξανά μόνος του, ο Μέστο υποβλήθηκε σε θεραπεία και οι Μπουμάλ, Λέτο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Στάικος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ