ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Χατζηγιοβάνη και Κουλιμπαλί στην αποστολή για Γκαμπάλα ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Χατζηγιοβάνης και Κουλιμπαλί προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα. Αποκλείστηκαν Στιλ και Τελάντερ.

Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέφυγε τις επιπλέον απουσίες για το παιχνίδι (27/7) του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα. Οι Χατζηγιοβάνης και Κουλιμπαλί προπονήθηκαν την Τετάρτη (26/7) και τέθηκαν στη διάθεση του 48χρονου προπονητή για το ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Την αποστολή του Τριφυλλιού απαρτίζουν 21 ποδοσφαιριστές, οι Βλαχοδήμος, Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Ρέις, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ρινάλντι.

Αποκλείστηκαν ο Στιλ, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση, ο Στάικος για τον ίδιο λόγο, οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουτρουμπής και ο Τελάντερ, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή.

Στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν "κορόιδο" και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κουτρουμπής, οι Στιλ, Στάικος δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, ενώ ο Βιγιαφάνιες είχε άδεια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ