ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με χαμόγελα και Μπαϊράμι η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με χαμόγελα και Μπαϊράμι η προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Στην πιο... ευδιάθετη προπόνηση του 2014, ο Εμίρ Μπαϊράμι ενσωματώθηκε στους κανονικούς ρυθμούς του Παναθηναϊκού.

Εκ διαμέτρου αντίθετο από την προηγούμενη Πέμπτη ήταν το κλίμα που επικράτησε στην προπόνηση της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό, στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Από τα σκυμμένα κεφάλια και τις προσπάθειες για ανάταση ηθικού, στα χαμόγελα, στα πειράγματα και στις προτροπές για χαμήλωμα των τόνων...

Τα καλά νέα δεν τελείωσαν με την αντιστροφή του κλίματος, αλλά συνεχίστηκαν με την ενσωμάτωση του Εμίρ Μπαϊράμι στους κανονικούς ρυθμούς. Ο Σουηδός προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και έδειξε ότι οι ενοχλήσεις στη μέση έχουν μειωθεί αισθητά.

Όσον αφορά τον Μλάντεν Πέτριτς, και αυτός πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα και δείχνει ότι αργά αλλά σταθερά βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του. Ωστόσο, η απόφαση για τη συμπερίληψη του στην αποστολή της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα ληφθεί την Τρίτη.

Τέλος, ο Νταβίντ Μέντες συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά και οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή είναι λίγες.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ