ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Βλαχοδήμο στο τέρμα και Μπεργκ στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Με Βλαχοδήμο στο τέρμα και Μπεργκ στην κορυφή ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να πάρει τη θέση του βασικού γκολκίπερ στο ματς με τον Πανιώνιο ενώ το τριφύλλι θα παίξει και πάλι με τρεις στην άμυνα. Διαβάστε τα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Λουκ Στιλ είναι εκτός αποστολής για το αποψινό ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ετοιμάζεται να φορέσει τα γάντια του και να πραγματοποιήσει μόλις την τρίτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα στους δέκα μήνες που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός κίπερ που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016, έχει παίξει μόλις σε δυο ματς με τον Παναθηναϊκό έως τώρα σε δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Χαρακτηριστικά έχει παίξει ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν όπου είχε κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Βέροια με το τριφύλλι να κερδίζει με 3-2 με δυο γκολ του Λέτο και τον ίδιο να δέχεται δυο τέρματα εκ των οποίων στο δεύτερο είχε ευθύνη.

Όσο για τη φετινή σεζόν έως τώρα έχει παίξει σε όλο το 90λεπτο στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ενώ είναι εκτός της Ευρωπαϊκής λίστας της UEFA καθώς θεωρείται ως ξένος επειδή από τα 15 έως τα 19 αγωνιζόταν στην Γερμανία.

Στο ματς με τον Πανιώνιο ο Βλαχοδήμος θα είναι το "Νο1" των πράσινων καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Στιλ μετά και το λάθος του στο ματς με τον Άγιαξ αφήνοντας τον Άγγλο να ηρεμήσει και δίνοντας μια ευκαιρία στον Έλληνα πορτιέρο.

Τα πλάνα του Στραματσόνι

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ιταλού τεχνικού τώρα ο Στραματσόνι προσανατολίζεται να παρατάξει το τριφύλλι με ένα σύστημα 3-5-2 με σέντερ φορ φυσικά τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος προφυλάχθηκε στο ματς με τον Άγιαξ για να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη.

Επίσης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να επαναφέρει τους Ιβανόφ, Μέστο στην ενδεκάδα και θα διατηρήσει την τριάδα των Ζέκα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες στα χαφ.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι θα παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ και τους Κουτρουμπή, Μολέντο, Ιβανόφ στην άμυνα. Στα δεξιά θα παίξει ο Μέστο και αριστερά ο Χουλτ. Μπροστά από την τριάδα της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ζέκα έχοντας στα δεξιά του τον Βιγιαφάνιες και αριστερά του τον Γουακάσο. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Λουντ, σε έναν ρόλο όπως και με τον Άγιαξ και στην κορυφή ο Μπεργκ.

Παίκτες 100% έτοιμους και... "πόλεμος"

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο παίκτες 100% έτοιμους, όπως έλεγε στους συνεργάτες του, για αυτό και επέλεξε να αφήσει εκτός τον Ιμπάρμπο που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις το Σάββατο. Από την άλλη βέβαια έχει πάρει μαζί του τον Τελάντερ και τον Εμποκού με τον πρώτο να έχει να αγωνιστεί επτά μήνες και τον δεύτερο να έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις όλη την εβδομάδα αλλά όπως όλα δείχνουν τους υπολογίζει για να βοηθήσουν από τον πάγκο.

Ο Ιταλός τεχνικός τώρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θεωρεί ότι οι παίκτες του έχουν να δώσουν μια "μάχη" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όχι ένα απλό ματς, καθώς θεωρεί ότι θα είναι αρκετά δύσκολη αναμέτρηση και υπολογίζει αρκετά τους "κυανέρυθρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλαφούζος: "Θα πληρωθείτε τον Δεκέμβρη"
Survivor
Εκτός ο Στιλ, εντός ο Τελάντερ
Απειλεί με απαγόρευση εισόδου τη NOVA ο Αλαφούζος
Τελάντερ: "Τώρα είμαι για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ