ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Βιγιαφάνιες και Χουλτ στο Αγρίνιο

Με Βιγιαφάνιες και Χουλτ στο Αγρίνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βιγιαφάνιες και ο Χουλτ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, κάτι που δεν συνέβη με τους Λετο και Σάμπα.

Δύο τα κατάφεραν και δύο όχι... Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Νίκλας Χουλτ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Κρίστοφερ Σάμπα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο και αυτοί είναι οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Βέβαια, οι Χουλτ και Βιγιαφάνιες δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες να αγωνιστούν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Στραματσόνι, ενώ ο Χουλτ υποβλήθηκε σε θεραπεία και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Επίσης, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Λέτο, ο Μπουμάλ συνέχισε την αποκατάσταση του και ο Σαμπά ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ