ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με βασικούς τους Μολέντο, Χατζηγιοβάνη, Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός

Με βασικούς τους Μολέντο, Χατζηγιοβάνη, Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κισσαμικό τον Βίκτωρ Κλωναρίδη θέλοντας να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι ενώ επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του και ο Μολέντο.

Την Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση ξανά με τον Παναθηναϊκό και δυο μέρες αργότερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον επέλεξε για την βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Κισσαμικό θέλοντας να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Επίσης ο 48χρονος τεχνικός επέλεξε στο αρχικό σχήμα τον Μολέντο, που είχε πάρα πολύ καιρό να αγωνιστεί αλλά και τον Χουλτ που είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κέρκυρα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παίξει με ένα 4-4-2 με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μαρινάκη, Ευαγγέλου, Μολέντο και Χουλτ. Η τετράδα των χαφ θα είναι οι Ρεις, Ζέκα, Μπουμάλ και Χατζηγιοβάνη και επιθετικό δίδυμο οι Κλωναρίδης, Ρινάλντι.

Στον πάγκο για το Παναθηναϊκό θα είναι οι: Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μίγγος, Μέστο, Πίσπας, Π. Βλαχοδήμος. Εκτός 18άδας έμειναν οι Λουντ και Μπουζούκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ