ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με βασικούς και αναπληρωματικούς στο πρωτάθλημα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και τη Λάρισα, μία ενδεκάδα με βασικούς και αναπληρωματικούς.

Πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, για τον Παναθηναϊκό παρεμβάλλεται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (23/4) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί την αναμέτρηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κυρίως πόσους και ποιους από τους βασικούς θα χρησιμοποιήσει. Διότι μεσολάβησε η διακοπή του Πάσχα, που επέτρεψε στους παίκτες να ξεκουραστούν, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/4), τέσσερις ημέρες αργότερα.

Λογικά, ο Ουζουνίδης θα προτιμήσει ένα "μείγμα" των βασικών που έχουν τη λιγότερη επιβάρυνση και κάποιων αναπληρωματικών, οι οποίοι έχουν δείξει στον προπονητή ότι μπορούν να προσφέρουν. Την ίδια λογική αναμένεται να ακολουθήσει και στο φινάλε της κανονικής διάρκειας με τη Λάρισα.

Εφεξής, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τη λήξη της σεζόν, χωρίς άλλη διακοπή. Άρα, ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα χρειαστούν ένα συνολικό πλάνο διαχείρισης, προκειμένου να έχουν τους παίκτες του στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Με την έναρξη του "μίνι μαραθωνίου", ο Ουζουνίδης υπολογίζει τους βασικούς Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδη και από τους αναπληρωματικούς, δείχνουν να έχουν την εμπιστοσύνη του οι Στιλ, Λέτο, Μολίνς, Ρέις, Ευαγγέλου. Αντίθετα, προς το παρόν δεν έχουν πείσει τον προπονητή οι Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Τελάντερ, Μέστο, Μαρινάκης, Χουχούμης.

Μένει να αποδειχτεί τι θα "αποσπάσει" από το ρόστερ του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ώστε ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του και οι παίκτες να κριθούν οριστικά εν όψει της επόμενης σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ