ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με βασικό Μολίνς και πολλούς λόγους για τη νίκη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που δεν κρίνει κάτι σημαντικό, αλλά μπορεί να αποφέρει αρκετά οφέλη πριν τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι που μοιάζει αδιάφορο, αλλά μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη, δίνει σήμερα (23/4) ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πρόκειται για το προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της Superleague, που ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Καταρχάς, ο Παναθηναϊκός θέλει να νικήσει για να ικανοποιήσεις τους φιλάθλους του και να ταξιδέψει με αυτοπεποίθηση στη Θεσσαλονίκη, όπου τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, την Πέμπτη (27/4, 19:00).

Έπειτα, με νίκη μπορεί να ελπίζει σε απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στα Χανιά με τον Πλατανιά, ώστε να εξαλειφθεί το +1 που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά στη βαθμολογία των playoffs.

Ακόμα, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα έχουν άλλη μία ευκαιρία να πείσουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι δικαιούνται καλύτερης μεταχείρισης. Δεν θα παίξουν τόσοι αναπληρωματικοί, όσοι την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά 3 ή 4 θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Ουζουνίδης δεν θα επαναλάβει τα… πειράματα της Τούμπας. Θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-4-2, με τον "κορμό" της ενδεκάδας να απαρτίζεται από βασικούς. Από τους αναπληρωματικούς που θα παίξουν, ο Ευαγγέλου είναι η αναγκαστική προσθήκη αντί του τιμωρημένου Μολέντο.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Ευαγγέλου και Κουτρουμπής θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας και οι Κουλιμπαλί και Χουλτ στα δύο άκρα. Οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και οι Εμποκού και Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα καλύψουν τα πλάγια της μεσαίας γραμμής. Τέλος, οι Μολίνς και Κλωναρίδης θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι οι τιμωρημένοι Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Ρέις και Λέτο και οι τραυματίες Στιλ, Τελάντερ και Χουχούμης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Μέστο, Λουντ, Μπουμάλ, Μπεργκ, Πίσπας, Χατζηγιοβάννης και Στάικος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ