ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Τζανδάρη και Κουλιμπαλί στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο ο Τζανδάρης όσο και ο Κουλιμπαλί που δεν μετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης συμπεριλήφθηκαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με μια αλλαγή σε σχέση με την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό ταξιδεύει στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός. Εκτός έμεινε ο τραυματίας και τιμωρημένος για το ματς με τον ΠΑΣ, Δημήτρης Κουρμπέλης, και στην θέση του συμπεριλήφθηκε ο Φάνης Τζανδάρης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Επίσης κανονικά ταξιδεύει στα Γιάννινα και ο Κουλιμπαλί παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη δεν προπονήθηκε προληπτικά. Άρα οι υπόλοιποι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι ίδιοι με την περασμένη εβδομάδα. Πλην του Κουρμπέλη εκτός έμειναν και οι Μολίνς, Στάικος, Μουνιέ, Λουτσιάνο και Κότσαρης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουνιέ και Λουτσιάνο, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουρμπέλης, ο Στάικος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Μολίνς απουσίασε με άδεια

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ