ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Τζανδάρη αλλά χωρίς σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Τζανδάρης έβγαλε τη προπόνηση της Παρασκευής και συμπεριλήφθηκε στην 18μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Κέρκυρα σε αντίθεση με τον Πίσπα που είναι εκτός λόγω ίωσης.

Με ένα επιπλέον πρόβλημα εκεί που πονάει περισσότερο, στην επίθεση, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Σωτήρη Πίσπα, τον μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό, να μένει εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Έτσι μετά τους Λουτσιάνο, Μόλινς ο 49χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον νεαρό φορ τον οποίο άφησε εκτός αποστολής και όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Δώνης θα παίξει και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Αντίθετα ευχάριστο νέο προέκυψε από τον Φάνη Τζανδάρη ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε, γυμνάστηκε κανονικά και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στους "Φαίακες".

Εκτός 18άδας έχουν μείνει οι τραυματίες Κότσαρης, Αυλωνίτης, Μουνιέ, Μολίνς, Λουτσιάνο, Πίσπας αλλά και οι Ρέις, Χουλτ, Μολέντο, Ευαγγέλου και ο νεαρός Εμμανουηλίδης.

Στην 18άδα ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε τους: Βλαχοδήμο, Διούδη, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικο, Τζανδάρη, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Κουντουριώτη, Βιγιαφάνιες και Άλτμαν.

Αναφορικά με την προπόνηση το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Μουνιέ, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Μολίνς, Αυλωνίτης ενώ απρόοπτο προέκυψε με τον Πίσπα ο οποίος λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ