ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τους τραυματίες στην Λιέγη ο Παναθηναϊκός

Με τους τραυματίες στην Λιέγη ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Σάμπα, Ιβανόφ δεν προπονήθηκαν την Τρίτη αλλά θα ταξιδέψουν κανονικά την Τετάρτη στην Λιέγη με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού να εξαντλεί τις πιθανότητες για να τεθούν στη διάθεση του Στραματσόνι. Κανονικά προπονήθηκε ο Ιμπάρμπο.

Κάθε πιθανότητα θα εξαντλήσουν στον Παναθηναϊκό ώστε οι Σάμπα και Ιβανόφ να τεθούν στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης εκτός έδρας.

Για αυτό και οι δυο ποδοσφαιριστές αν και δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης θα επιβιβαστούν κανονικά στο πράσινο τσάρτερ που θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί. Όπως επίσης θα ταξιδέψει και ο Ιμπάρπο με τον Κολομβιανό να γυμνάζεται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά την Τρίτη μετά από αρκετές μέρες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι από τη στιγμή που ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή οι δυο εκ των τριών αν όχι και οι τρεις θα είναι στην 18άδα ακόμα και αν δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς τους τραυματισμούς τους.

Φυσικά προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γιατί ο Στραματσόνι επέλεξε να πάρει μαζί του τρεις ποδοσφαιριστές ή δυο αν του Σάμπα η απουσία από τις προπονήσεις ήταν εντελώς προληπτική που είναι στο 50-50 για το αν είναι έτοιμοι και άφησε εκτός τους Χουχούμη, Μαρινάκη και Ευαγγέλλου.

Παίκτες που μπορεί να μην είναι στις πρώτες ή στις δεύτερες επιλογές του Ιταλού αλλά τουλάχιστον είναι απόλυτα υγιείς τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής από την λίστα Α έμειναν οι Χουχούμης, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Στάικος ο οποίος ήταν άρρωστος και δεν προπονήθηκε την Τρίτη και Γουακάσο (τιμωρημένος).

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το μεθαυριανό παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης (20/10/2016 - 20:00 ΟΤΕ TV 4) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Στάικος απουσίασε λόγω ίωσης, οι Γουακάσο και Σάμπα συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ Ξενόπουλος και Ιβανόφ έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο. Επίσης, Ρέις και Τελάντερ ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσαν με γυμναστήριο ο πρώτος και ατομικό ο δεύτερος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Βέλγους, που θα διεξαχθεί στο «Μορίς Ντουφράσν» για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Europa League.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης.

Αντιθέτως, ο Γουακάσο είναι τιμωρημένος.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 18:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) στο «Μορίς Ντουφράσν»".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ