ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τους συνήθεις ύποπτους 2-0 η Κ17 του Παναθηναϊκού τον Λεβαδειακό

Με τους συνήθεις ύποπτους 2-0 η Κ17 του Παναθηναϊκού τον Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Εμμανουηλίδης, Καλομοίρης βρήκαν και πάλι δίχτυα στο 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα Κ17 με τους πράσινους να επιστρέφουν στις νίκες.

Επιστροφή στις νίκες για τους Εφήβους του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν με 2-0 του Λεβαδειακού με τους συνήθεις υπόπτους Εμμανουηλίδη και Καλομοίρη να σκοράρουν τα δυο τέρματα του τριφυλλιού.

Μάλιστα μετά απ' αυτή τους την επικράτηση οι Έφηβοι του τριφυλλιού σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι στο κυνήγι της ΑΕΚ με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι παίκτες των Μαραγκού-Συλαϊδόπουλου ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασαν σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και είχαν ένα δοκάρι και δυο γκολ. Το 1-0 έγινε από τον Εμμανουηλίδη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζωραφάκη. Αυτό ήταν το έβδομο τέρμα για τον πρώτο σκόρερ των πράσινων.

Το τριφύλλι έφτασε στο 2-0 όταν ο Σέχου βρήκε τον Εμμανουλίδη αυτός την έκοψε στον Καλομοίρη ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας με τον νεαρό μέσο να πετυχαίνει και αυτός το τέταρτο φετινό του γκολ.

Παναθηναϊκός: Χριστογέωργος, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Πογιάννης, Μανιδάκης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Σούλτσε, Καλομοίρης, Σέχου, Δουγένης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Σκεντεράι, Κολλόκας, Σερπέζης, Τουρούκης και Φραντζέσκος

Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής, 1ος γύρος

Σάββατο 29/10
ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-0
Ατρόμητος-Πλατανιάς 2-0
Αστέρας-Ολυμπιακός 1-1
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. ΑΕΚ 7 18
2. Παναθηναϊκός 6 13
3. Ολυμπιακός 6 10
4. Αστέρας 6 10
5. Ατρόμητος 6 7
6. Λεβαδειακός 7 7
7. Πανιώνιος 7 5
8. Πλατανιάς 7 2
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ