ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τους δικούς του κανόνες ο Παναθηναϊκός

Με τους δικούς του κανόνες ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με στόχο να αξιοποιήσει την καλύτερη φόρμα που έχει από τον ΠΑΟΚ. Μία αλλαγή στην ενδεκάδα από τον προπονητή, διαβάστε το μήνυμα τους στους παίκτες του.

Με στόχο να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής! Η προετοιμασία του Γιάννη Αναστασίου επικεντρώθηκε στο πως ο Παναθηναϊκός θα ελέγξει το "τέμπο" και στο να "χτυπήσει" τον ΠΑΟΚ στις αδυναμίες του στο μεσοαμυντικό τομέα.

Ο Αναστασίου ανέλυσε που είναι ευάλωτοι οι Θεσσαλονικείς και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να πρεσάρουν ψηλά, διότι θεωρεί ότι μπορούν να βγάλουν κλεψίματα και να δημιουργήσουν απειλητικές συνθήκες για την εστία του Γλύκου. Η τριάδα των Ζέκα, Αμπέντ και Ατζαγκούν μπορούν να υπηρετήσουν το συγκεκριμένο πλάνο, έχοντας με τη βοήθεια του Καρέλη και να φέρουν τα γκολ που χρειάζονται.

Ακόμα, ο Αναστασίου δεν θέλει να επιτρέψει στους παίκτες του ΠΑΟΚ να κυκλοφορούν τη μπάλα έξω από την περιοχή του Στιλ, διότι πρόκειται για ευκίνητους μεσοεπιθετικούς, με καλή τεχνική, οι οποίοι εφόσον έχουν την κατοχή, αργά ή γρήγορα θα την εκμεταλλευτούν.

Σε αντίθεση με τα παιχνίδια των προηγούμενων δύο ετών, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας περισσότερους βαθμούς και ευρισκόμενος σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αυτό επιθυμεί να το εκμεταλλευτεί στον αγωνιστικό χώρο και θα επιχειρήσει να κυριαρχήσει.

Αυτό επισήμανε ο Αναστασίου στους παίκτες του, τονίζοντας ότι πρέπει να σεβαστούν τον αντίπαλό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να τον υπερτιμήσουν. Τους ανέφερε ότι είναι ανώτεροι και εφόσον αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, θα νικήσουν και θα διατηρηθούν σε μικρή απόσταση από τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται αλλαγές σε σύγκριση με το αρχικό σχήμα με το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εξαίρεση θα είναι η επιστροφή του Μπεργκ αντί του Πέτριτς στην επίθεση, με τον Καρέλη να τον πλαισιώνει εκ δεξιών. Ο Ατζαγκούν θα είναι ο επιτελικός χαφ, ο Αμπέντ ο αριστερός χαφ, οι Ζέκα και Λαγός το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο οι τέσσερις της άμυνας και ο Στιλ ο γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ