ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Βέμερ στην 20άδα ο Παναθηναϊκός

Με τον Βέμερ στην 20άδα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Στραματσόνι συμπεριέλαβε τον Γενς Βέμερ στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα, αλλά απέκλεισε τους Σωτήρη Νίνη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Ρόμπιν Λουντ.

Μία θέση στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι επανέκτησε ο Γενς Βέμερ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή (13/12) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Γερμανός κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει και αναμένει την ευκαιρία του από τον Ιταλό, προκειμένου να αποδείξει την αξία του. Επίσης, στην αποστολή επέστρεψε και ο Καλτσάς.

Την εικοσάδα απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Καρέλης, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βέμερ, Σάντσεθ, Εσιέν και Αμπέντ.

Από τον Στραματσόνι αποκλείστηκαν οι Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος και Λουντ για λόγους τακτικής, οι Μπούρμπος και Δώνης οι οποίοι δεν υπολογίζονται, ο τραυματίας Μπεργκ και ο ανέτοιμος Τελάντερ.

Πριν την ανακοίνωση της αποστολής, το Σάββατο (12/12) διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Το πρόγραμμα των παικτών είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι, ενώ ο Μπεργκ ακολούθησε θεραπεία και ο Τελάντερ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ