ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Ρέις στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρέις θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζέκα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που δεν έχει καμία άλλη αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα της Λεωφόρου.

Ο Ζέκα τελικά δεν κατάφερε να είναι ούτε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και κατά συνέπεια ούτε και στο αρχικό σχήμα και την θέση του Πορτογάλου την παίρνει ο συμπατριώτης του Ρέις.

Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα των πράσινων για το ματς της Τούμπας δεν έχει καμία άλλη αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου και την επικράτηση με 2-0.

Η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπή, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Το τριφύλλι αναμένεται να παίξει με ένα 4-4-2 με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Κουλιμπαλί και στο αριστερό ο Χουλτ ενώ οι Μολέντο, Κουτρουμπής θα είναι το αμυντικό δίδυμο. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ρέις, Κουρμπέλης με τον Ουζουνίδη να επιλέγει τον Πορτογάλο αντί του Λουντ επειδή έχει περισσότερα τρεξίματα. Ο Βιγιαφάνιες θα είναι στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Εμποκού στο αριστερό ενώ οι Κλωναρίδης, Μπεργκ θα αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στιλ, Μολίνς, Μέστο, Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Μαρινάκης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζέκα και ο Πίσπας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ