ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Αστέρα για το τρίτο διπλό ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα (19:30) και θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Με ίδια τακτική και λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ένα σημαντικό «τεστ» που θα επιβεβαιώσει την αγωνιστική πρόοδο του, δίνει ο Παναθηναϊκός σήμερα (18/2) στην Τρίπολη, όπου φιλοξενείται από τον Αστέρα. Μετά την καλή απόδοση και τις δύο «τεσσάρες» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει και μακριά από την έδρα του.

Ένα χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει νικήσει εκτός έδρας μόνο δύο φορές: τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στις υπόλοιπες εξορμήσεις του μετρά μόνο ήττες και ισοπαλίες.

Συγχρόνως, σε μία αγωνιστική που οι Ξάνθη και η ΑΕΚ που ακολουθούν στη βαθμολογία, έχουν δύσκολα παιχνίδια και μπορούν να υποστούν νέες απώλειες, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να νικήσει και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του. Κάτι που χρειάζεται, ώστε να διασφαλίσει την πεντάδα των play offs.

Ακόμα, το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν είναι το πιο φιλόξενο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό… Σε 11 παιχνίδια ως φιλοξενούμενος στην Τρίπολη (κανονική διάρκεια και play offs), μετρά 4 νίκες, 2 ήττες και 5 ισοπαλίες.

Χωρίς πολλές αλλαγές

Αναφορικά με την τακτική και την ενδεκάδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές. Θα διατηρήσει το 4-4-2, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, τους Ζέκα, Κουλιμπαλί ως αμυντικούς χαφ, οι Λουντ και Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα είναι στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Εμποκού και Μπεργκ το επιθετικό δίδυμο.

Δεν υπολογίζονται για το ματς ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες, ο ανέτοιμος Λέτο και ο τραυματίας Τελάντερ. Ο Κλωναρίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην 18άδα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δυο εβδομάδες εκτός δράσης ο Τελάντερ
Εμποκού: "Αισθάνομαι καλά στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι στο χέρι μου"
Μίγγος: "Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας"
Ταξιδεύει στην Τρίπολη ο Κλωναρίδης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ