ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το αγαπημένο του "22" στον Παναθηναϊκό ο Γουακάσο

Με το αγαπημένο του "22" στον Παναθηναϊκό ο Γουακάσο

Ο Γουακάσο Μουμπάρακ ζήτησε και θα πάρει το νούμερο που φορούσε και στην Εσπανιόλ. Την Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Γκανέζου άσου.

Την Δευτέρα το απόγευμα θα έχει τη πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες ο Γουακάσο Μουμπάρακ με τον 26χρονο άσο να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα με το τριφύλλι. Ο Γκανέζος θα βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης" και θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα των πράσινων ενώ δεν αποκλείεται για κάποιες μέρες να ακολουθήσει και έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων.

Ο διεθνής μέσος τώρα όπως αναφέρουν και οι συμπατριώτες του ζήτησε και θα πάρει το νούμερο "22" το οποίο είναι και το αγαπημένο του και με το οποίο αγωνιζόταν και στην Εσπανιόλ. Άλλωστε στο τριφύλλι δεν υπάρχει κανείς άλλος πράσινος που να φοράει το συγκεκριμένο νούμερο.

Τετάρτη πρωί η αναχώρηση για Τουρκία

Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (13/7) θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι θα αναχωρήσουν την ίδια μέρα νωρίς το πρωί για την Τουρκία και θα επιστρέψουν την επόμενη του αγώνα στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ