ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το "2" ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Με το "2" ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν θα αγωνίζεται με το νούμερο δυο στην πλάτη του ενώ ο Βέμερ διάλεξε το νούμερο έντεκα. Καμία αλλαγή μέχρι στιγμής για τους παλιούς.

Το νούμερο με το οποίο θα αγωνιζόταν ο Μάικλ Εσιέν στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν αποτελούσε ένα ερωτηματικό μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής όπου και αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της αναχώρησης των πράσινων. Και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στις τσάντες της "PUMA" που κρατούσαν στα χέρια τους μπορούσε να διακρίνει κανείς και το νούμερο τους.

Ο Γκανέζος σταρ δεν επέλεξε ούτε το "5" που είχε στην Τσέλσι, ούτε το "15" που είχε στην Μίλαν και την Ρεάλ αλλά ούτε και το "4" που είχε στην Λιόν και το "8" που φορούσε στην Εθνική Γκάνας. Αντίθετα επέλεξε το "2" με το οποίο θα αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό. Ένα νούμερο το οποίο μέχρι τώρα το είχε ο Σπυρόπουλος.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Βέμερ, ο Γερμανός επέλεξε το "11", το οποίο από την εποχή που έφυγε ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό, το φόρεσε μόνο ο Εμίρ Μπαϊράμι. Όσο για τον Νίκο Καλτσά επέλεξε να αγωνίζεται με το "23" στην πλάτη, το οποίο το φορούσε τα τελευταία δυο χρόνια ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και από τη στιγμή που αποχώρησε ο Κροάτης έμεινε "ορφανό".

Στην πορεία θα αποκαλυφθούν και τα άλλα νούμερα των μεταγραφικών αποκτημάτων του τριφυλλιού ενώ σε σχέση με πέρυσι όσοι παρέμειναν δεν άλλαξαν νούμερο στις φανέλες τους έως τώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ