ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το "18" ο Λουτσιάνο, το "11" ο Καμπέσας, κενό το "9"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΝΕΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΝΕΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το αγαπημένο του "18" το οποίο ήταν άλλωστε κενό ζήτησε και θα πάρει ο Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό ενώ ο Καμπέσας θα φορέσει τη φανέλα με το "11" που πέρυσι φορούσε ο Λέτο.

Στην διάρκεια της Δευτέρας (17/7) αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την απόκτηση των Λουτσιάνο και Καμπέσας.

Τόσο ο άσος από την Βραζιλία όσο και ο παίκτης από το Εκουαδόρ έχουν ήδη διαλέξει τα νούμερα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά ο Λουτσιάνο θα παίξει στον Παναθηναϊκό με το αγαπημένο του "18" το οποίο άλλωστε ήταν κενό πέρυσι καθώς δεν το είχε κανείς "πράσινους". Ο 24χρονος άσος εξάλλου στις περισσότερες ομάδες του πλην της Λεγκανές έπαιζε με το "18".

Από την πλευρά του ο Καμπέσας θα φορέσει το "11". Ένα νούμερο το οποίο πέρυσι το φορούσε ο Λέτο αλλά μετά την αποχώρηση του Αργεντινού έμεινε κενό.

Όπως φάνηκε και από τα φιλικά ο Άλτμαν θα πάρει το "7" που είχε πέρυσι ο Μπουμάλ ενώ ο έτερος νεοαποκτηθείς Κολοβέτσιος θα αγωνιστεί με το "6" το οποίο στην διάρκεια της περσινής σεζόν φόρεσε ο Σαμπά.

Φυσικά αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές σε νούμερα που είχαν πέρυσι κάποιοι παίκτες που θα θελήσουν να αλλάξουν σε σχέση με πέρυσι.

ΚΕΝΟ ΤΟ "9" ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ

Το νούμερο που μέχρι στιγμής παραμένει κενό είναι αυτό του Μάρκους Μπεργκ. Το "9" που φορούσε ο Σουηδός φορ του τριφυλλιού θα παραμείνει ελεύθερο καθώς μέχρι στιγμής δεν θα δοθεί σε κανέναν. Ίσως για να το πάρει ο επιθετικός που θα αποκτηθεί τις επόμενες μέρες από τον Παναθηναϊκό και θα προορίζεται για βασικός στους πράσινους τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ