ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με "τιγκαρισμένη" Λεωφόρο για την πρόκριση!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξαντλούν τα εισιτήρια της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Skoda Ξάνθη και θα δώσουν δυναμικό "παρών". Προστατεύει την έδρα του το Τριφύλλι.

Στη ρεβάνς των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Skoda Ξάνθη, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχουν τη συμπαράσταση ενός κατάμεστου "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η προπώληση των εισιτηρίων κυλά με εξαιρετικούς ρυθμούς και έχουν μείνει διαθέσιμα μερικές εκατοντάδες, ειδικότερα στις κεντρικές θύρες.

Με βάση τις προβλέψεις, αναμένονται περισσότεροι από 11.000 θεατές στις εξέδρες, ενώ εάν βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες, θα γεμίσει.

Αναμφίβολα, ο Παναθηναϊκός ως ο κάτοχος του τροπαίου θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση για να υπερασπίσει τα κεκτημένα και χρειάζεται τη βοήθεια των οπαδών του.

Προτεραιότητα στην προστασία της έδρας

Παράλληλα με τα αγωνιστικά ζητήματα, στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ασχολούνται ιδιαιτέρως με την ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Παρότι σε γενικές γραμμές επικρατεί ικανοποίηση για τη συμπεριφορά των οπαδών, εντούτοις δημιουργούνται ορισμένα προβλήματα από ελάχιστους οι οποίοι παρεκτρέπονται.

Σε συνδυασμό με την εξάντληση της αυστηρότητας των πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ και της Superleague, η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει υψηλά πρόστιμα, ενώ κινδυνεύει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών.

Για αυτό, οι διοικούντες βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους και έχουν ληφθεί οι σχετικές αποφάσεις προκειμένου να περιφρουρηθεί ακόμη περισσότερο η τάξη στους προσεχείς εντός έδρας αγώνες.

Σκοπός είναι να μην απαντάει κανείς στις δεδομένες προκλήσεις και να προστατευτεί το "Απόστολος Νικολαΐδης", το μεγαλύτερο "όπλο" του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ