ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την υπόλοιπη ομάδα ο Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος μετά από έντεκα μέρες προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στο πρώτο ματς των playoffs κόντρα στον Πανιώνιο ο Λούκας Βιγιαφάνιες γύρισε το πόδι του και υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα με την συμμετοχή του στα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης να είναι αμφίβολη.

Ο Αργεντινός δούλεψε αρκετά και καθημερινά, ακόμα και στα ρεπό των πράσινων, προκειμένου να προλάβει έστω και ένα παιχνίδι των playoffs. Ο έμπειρος μέσος την Παρασκευή, στην επιστροφή των παικτών του τριφυλλιού από το ρεπό, προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και τέθηκε στην διάθεση του Ουζουνίδη. Ο 48χρονος τεχνικός θα είναι αυτός που θα αποφασίσει μαζί με το ιατρικό τιμ αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Το πιθανότερο είναι πως ο Αργεντινός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, θα είναι στον πάγκο και αν χρειαστεί θα παίξει στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ήταν παρών και ο Μπεργκ ο οποίος είχε κάποιες μέρες άδεια αλλά πλέον επέστρεψε και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Αντίθετα ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Εμποκού θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα για όσους έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την ΑΕΚ περιλάμβανε αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες μετά απουσία έντεκα ημερών. Αντίθετα ο Τελάντερ έκανε ατομικό και ο Εμποκού θεραπεία, ενώ ο Μπεργκ επέστρεψε από την άδειά του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ