ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ο Αγγελόπουλος

Με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ο Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος, 18χρονος μέσος των Νέων, ειδοποιήθηκε να μετέχει στην προπόνηση της πρώτης ομάδας το Σάββατο το απόγευμα και δεν αποκλείεται να είναι και στην αποστολή ενόψει Πλατανιά.

Ο Λεωνίδας Βόκολος το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε λόγο για ανοχή τέλος και άμεσες ενέργειες των πράσινων προκειμένου να λάβουν όλοι το μήνυμα πως όσοι δεν αξίζουν δεν θα παίζουν με τον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του ζήτησαν από την ομάδα των Νέων να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ο Βασίλης Αγγελόπουλος προκειμένου να πάρει μέρος στην προπόνηση της πρώτης ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Αναστασίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα χαφ, έχει αποβληθεί ο Μέντες, είναι τραυματίας ο Μπούι ενώ και ο Πράνιτς είναι άρρωστος ενώ δείχνει να μην υπολογίζει σε κάποιους παίκτες του ρόστερ. Για αυτό και ζήτησε τον Αγγελόπουλο ο οποίος έχει επαγγελματικό συμβόλαιο να βοηθήσει στην προπόνηση και ίσως και να βρεθεί και στην αποστολή στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα σε όλους ότι θα παίζει μόνο όποιος προσπαθεί και αξίζει.

ΟΝΟΜ/ΜΟ: Βασίλης Αγγελόπουλος
ΘΕΣΗ: Μέσος
ΗΜ.ΓΕΝ: 12/02/1997

Με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ο Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Εκ των "βενιαμίν" της ομάδας Νέων με τον νεαρό μέσο ο οποίος είναι επίσης διεθνής να είναι αρκετά ταλαντούχος. Ο Αγγελόπουλος αγωνίζεται ως μέσος, εξάρι ή οκτάρι και αποτελεί ένα μηχανάκι στον χώρο του κέντρου. Τρέχει συνέχεια, έχει καλή μεταβίβαση και είναι αρκετά έξυπνος ως ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα την περσινή σεζόν στο ματς με την Ξάνθη, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, πήρε το βάπτισμα του πυρός αγωνιζόμενος στο παιχνίδι με τους Ακρίτες για σχεδόν δεκαπέντε λεπτά ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε κάποια φιλικά της πρώτης ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ