ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με την αποστολή του Παναθηναϊκού ο Εσιέν

Με την αποστολή του Παναθηναϊκού ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά ο Μάικλ Εσιέν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού και θα ταξιδεύσει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Μένουν στην Αθήνα οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης.

Μία μικρή έκπληξη περιλάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού, εν όψει του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο τη Δευτέρα (24/8)! Ο Μάικλ Εσιέν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου, παρότι πραγματοποίησε μόλις τρεις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του!

Προφανώς, η παρουσία του Γκανέζου στο ταξίδι έχει σημειολογικούς λόγους, με τον Αναστασίου να επιθυμεί να τον εντάξει στην ομάδα και να τον προσαρμόσει στο κλίμα που επικρατεί. Θεωρείται απίθανο να τον χρησιμοποιήσει, αφού μόλις τώρα επανήρθε στους κανονικούς ρυθμούς.

Σε αντίθεση με τον Εσιέν, στην Αθήνα μένουν ο Γενς Βέμερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μύτη, καθώς και οι Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ οι οποίοι δεν υπολογίζονται για αγωνιστικούς λόγους.

Στην 20άδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Εσιέν και Καλτσάς.

Στο μεταξύ, στο προπονητικό κομμάτι το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα. Οι Κλωναρίδης και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Βέμερ έκανε θεραπεία και ο Λουντ απουσίασε δικαιολογημένα.

Ποσοστό 26,00 "πληρώνει" ο Stoiximan.gr να είναι ο Σωτήρης Νίνης ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη φετινή Superleague!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ