ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τα... εισιτήρια στα χέρια οι Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο

Με τα... εισιτήρια στα χέρια οι Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο
Ιμπάρμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν μια τελευταία ειδοποίηση από τους Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο και να τους στείλουν τα εισιτήρια για να έρθουν στην Αθήνα ακόμα και μέχρι την Τετάρτη (29/6).

Την Δευτέρα (27/6) ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν και στην πρώτη δεν θα υπάρχει κανένα νέο πρόσωπο παρά μόνο κάποιες απουσίες σε σχέση με το περσινό ρόστερ με παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Οι αφίξεις όμως αναμένονται και μάλιστα άμεσα καθώς το τριφύλλι ουσιαστικά έχει δώσει τα χέρια με τους Ιμπάρμπο, Ιβανόφ και Γουακάσο και το μόνο που απομένει είναι μια τελευταία ενημέρωση από τους ίδιους τους παίκτες ότι είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να τους στείλουν οι πράσινοι τα σχετικά εισιτήρια.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και για τους τρεις μέχρι την Τετάρτη (29/6) ώστε εν συνεχεία να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Άλλωστε επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι ήταν να έχει και τους τρεις μαζί του στο Τέγκελεν εκεί όπου θα αρχίσει να μοντάρει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι αυτή θα είναι η πρώτη προετοιμασία του τριφυλλιού υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού και ως γνωστόν κάθε καλοκαίρι χτίζονται οι βάσεις σε κάθε ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ