ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με συνταγή "Γιαγκελόνια" η Γκαμπάλα

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΑΛΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΑΛΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρομάν Χριχόρτσουκ αναμένεται να μην αλλάξει το παραμικρό στην τακτική της Γκαμπάλα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Με την φιλοσοφία που έφερε την πρόκριση επί της Γιαγκελόνια, θα παρατάξει ο Ρομάν Χριχόρτσουκ την Γκαμπάλα εναντίον του Παναθηναϊκού, την Πέμπτη (27/7) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Ουκρανός προπονητής δεν προτίθεται να πειράξει κάτι σε σχέση με το διπλό στην Πολωνία...

Συγκεκριμένα, η Γκαμπάλα θα χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-1-4-1. Ο Μπετζοτόζνι θα αρχίσει στην εστία, ο Γκουρμπάνοφ θα παίξει δεξιά στην άμυνα και ο Μπολτουίς αριστερά, ενώ οι Βερντουντάμπ και Στάνκοβιτς θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ.

Ο Χάλιντεϊ θα παίξει μπροστά από τους αμυντικούς και θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά οι Μαλόν και Χουσεΐνοφ. Στην επιθετική τριάδα, οι Όζομπιτς και Μονρόους θα παίξουν στα άκρα και ο Κονέ στην επίθεση.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν πρόκειται να βρεθούν Αζέροι οπαδοί. Η Γκαμπάλα δεν διέθεσε ούτε ένα εισιτήριο και ενημέρωσε σχετικά τον Παναθηναϊκό. Οι μοναδικοί υποστηρικτές της θα προέρχονται από το προσωπικό της πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ