ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με στόχο το σερί εναντίον της ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας, με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και την αποφυγή όσων είχε πάθει πέρυσι.

Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Κυπέλλου, υποδεχόμενος τη Λάρισα στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο στόχος είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς και να εξασφαλίσει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

Είναι νωπή η περιπέτεια στην αντίστοιχη φάση της προηγούμενης σεζόν, όταν μετά από την ισοπαλία με τον Ηρακλή και την ήττα από τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε χάρη στη διαφορά τερμάτων, με το 4-3 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επισήμανε στους παίκτες του ότι δεν έχουν το δικαίωμα να εφησυχάσουν και οφείλουν να αντιμετωπίσουν το ματς με σοβαρότητα. Ο προπονητής του Τριφυλλιού ζήτησε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, προκειμένου να τονωθεί ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθηση και να δημιουργηθεί ένα νικηφόρο σερί.

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης θα κάνει μερικές αλλαγές. Στην εστία θα αρχίσει ο Διούδης, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γιόχανσον και στο αριστερό ο Ινσούα, ενώ στο κέντρο οι Μολέντο και Κολοβέτσιος. Στη μεσαία γραμμή, οι Σιλά και Χίλιεμαρκ θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δεξιά και ο Μουνιέ αριστερά. Τέλος, στην επίθεση οι Λουτσιάνο και Τσάβες θα συνθέσουν τη δυάδα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα είναι στον πάγκο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Όλο το καλοκαίρι ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό, με τον Ουζουνίδη να περιμένει την επιστροφή του. Αν και είναι νωρίς, ίσως ο Αργεντινός να παίξει για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ