ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Στάικο και Ευαγγέλου ο Παναθηναϊκός

Με Στάικο και Ευαγγέλου ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Πασχάλη Στάικο και Στέφανο Ευαγγέλου, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Οι τιμωρίες, οι τραυματισμοί και οι αποκλεισμοί ανάγκασαν τον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλάβει δύο ποδοσφαιριστές των Νέων, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την Κυριακή (29/5) στο "Απόστολος Νικολαΐδης"

Ο αμυντικός χαφ Πασχάλης Στάικος (φώτο) και ο στόπερ Στέφανος Ευαγγέλου συγκαταλέγονται στους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ιταλός προπονητής και ενδεχομένως ένας εκ των δύο, να εισέλθει στην 18άδα. Αντίθετα, παρά τη λειψανδρία στην άμυνα, ο Σέρχιο Σάντσεθ έμεινε εκτός για πολλοστή φορά...

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Ευαγγέλου και Στάικος.

Δεν υπολογίζονται οι Βιγιφάνιες, Λουντ, Μπεργκ και Ταυλαρίδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, οι τραυματίες Λαγός, Τελάντερ και Πράνιτς και οι εκτός πλάνων Εσιέν, Σάντσεθ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (28/5) ,το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Οι Πράνιτς και Τελάντερ απουσίασαν με άδεια.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ