ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Σάντσεθ, Λουντ αλλά χωρίς Νίνη, Πέτριτς στη Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Με Σάντσεθ, Λουντ αλλά χωρίς Νίνη, Πέτριτς στη Ξάνθη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη τους Σάντσεθ, Λουντ και Λαγό όχι όμως και τους Νίνη, Πέτριτς.

Με τους Σέρχιο Σάντσεθ και Ρόμπιν Λουντ στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει τους δυο ποδοσφαιριστές στην 20άδα που πήρε μαζί του για το ταξίδι στην Ακριτική πόλη. Επίσης σε σχέση με το ματς με τον Πλατανιά επέστρεψε στην αποστολή και ο Τάσος Λαγός ο οποίος είχε μείνει εκτός εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος στο ματς με την ομάδα των Χανίων.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Σωτήρης Νίνης και Μλάντεν Πέτριτς οι οποίοι αν και τις τελευταίες μέρες γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς και έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους θεωρήθηκαν ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη (03/10/2015 - 20:30 Novasports2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, πάσες και τακτική. O Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Εσιέν και Βέμερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους ακρίτες, που θα διεξαχθεί στο «Skoda Ξάνθη Arena», για την έκτη αγωνιστική της Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Δώνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ και Αμπέντ".

Πλην των Νίνη, Πέτριτς εκτός έμειναν οι Εσιέν, Μπούρμπος, Χούχουμης, Αγγελόπουλος Β., Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ και Κότσαρης.

Μίλησε ο Αλαφούζος στους παίκτες

Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της προπόνησης. Ο πρόεδρος των πράσινων μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους μίλησε στο μίτινγκ ρουμ. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού θέλησε να δείξει στους παίκτες ότι είναι δίπλα τους και τους πιστεύει πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς όπως αυτό του Σαββάτου στην Ξάνθη. Τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε, σας πιστεύω ακόμα είναι όλα ανοιχτά, πάμε για τη νίκη στην Ξάνθη".

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε όμως να τους μιλήσει και για τις διαρροές, όπως έκανε και ο Αναστασίου την Πέμπτη, τονίζοντας τους ότι δεν είναι σωστό για την ομάδα να βγαίνουν εσωτερικά θέματα της ομάδας προς τα έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ