ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Σάμπα στη Λιέγη

Με Σάμπα στη Λιέγη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για τους τραυματίες Σάμπα, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ξενόπουλο, εν όψει του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης την Πέμπτη (20/10).

Δεν επικρατεί ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Κρίστοφερ Σάμπα, εν όψει του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, την Πέμπτη (20/10).

Ο Κογκολέζος στόπερ υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε θεραπεία, ωστόσο ο Στραματσόνι έχει ενημερωθεί ότι θα τον έχει στη διάθεση του στο Βέλγιο.

Παρόμοια είναι η εκτίμηση για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, που έχει τραυματιστεί στο ίδιο σημείο, αλλά αυτός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί.

Αντίθετα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι του Europa League. Ο Κολομβιανός επιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, δεν έχει προπονηθεί για μέρες και θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη (18/10), αλλά δεν κρίνεται έτοιμος να αγωνιστεί.

Όσο για τον Ιβάν Ιβανόφ, το γόνατο του έχει πρηστεί και θεωρείται ανέφικτο να καταστεί διαθέσιμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Βούλγαρος θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια τη Δευτέρα.

Τέλος, ο Ξενόπουλος έχει πιθανότητες να προλάβει, ωστόσο δεν θα είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και απλώς θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Το πρόγραμμα στη Λιέγη

Ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Στραματσόνι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/10) στις 17:30 (τοπική ώρα), στην αίθουσα Τύπου του «Μορίς Ντουφράσν».

Παράλληλα, η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στις 18:00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης και θα είναι «ανοιχτή» για τους δημοσιογράφους στα πρώτα 15 λεπτά της.

Η Σταντάρ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου επίσης την Τετάρτη (19/10), στις 16:00 (τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του «Μορίς Ντουφράσν» και θα προπονηθεί στο προπονητικό της κέντρο στις 16:30 (τοπική ώρα). Η προπόνηση των Βέλγωνθα είναι «ανοιχτή» στα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ